به پیشنهاد اعضای هیئت‌رئیسه صورت گرفت؛
تغییر نام مجتمع فرهنگی واحد بابل به شهید سلیمانی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: «با توجه به رشادت و فداکاری سرباز ولایت و مصوبه شورای دانشگاه آزاد اسلامی بابل، مجتمع فرهنگی این واحد دانشگاهی به نام شهید سلیمانی تغییر یافت.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بابل، وحید فلاح عصر امروز در جلسه هیئت‌رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل اظهار کرد: «سردار سلیمانی 40 سال به عنوان یک فرمانده با درایت برای میهن، انقلاب، حریم و حرم دفاع کرد و شهادت وی برای ملت ایران و مقام معظم رهبری سنگین بود.»

وی با بیان اینکه سردار سلیمانی همواره به دنبال شهادت و مطیع تمام و کمال ولایت بود، التزام به ولایت دائماً در میدان جنگ را مهم‌ترین ویژگی سلیمانی دانست و تصریح کرد: «شهید سلیمانی در بیداری دینی و بصیرت‌افزایی زبانزد بود و با این ویژگی یک انسجام و وحدت بین جبهه مقاومت اسلامی ایجاد کرد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل یادآور شد: «شهید سلیمانی پیرو مکتب امام حسین‌(ع) بود و به مکتب، ایدئولوژی و مذهب پایبند و احترام می‌گذاشت و هر روز زیارت عاشورا می‌خواند و  در تمام کارهایش نیت، گفتار، رفتار و عمل خدایی داشت.»

1398/10/17