سامانه آموزش از راه دور واحد بابل فعال شد
راهنمای استفاده از سامانۀ آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی
با توجه به کنترل کلیه کلاسها از سوی سازمان مرکزی خواهشمندیم اساتید بزرگوار حتما در زمان برنامه کلاسی خود کلاس آنلاین را برگزار نمایند
قابل توجه اساتید محترم:
با توجه به کنترل کلیه کلاسها بصورت نرم افزاری از سوی سازمان مرکزی خواهشمندم تا اساتید بزرگوار حتما در زمان برنامه کلاسی خود در سامانه آموزش مجازی لاگین نموده و کلاس آنلاین را برگزار نمایند. از آنجایی که کلیه کلاسها بصورت اتوماتیک ضبط می شود دانشجویان حتی با تاخیر نیز امکان مشاهده فیلم کلاس را خواهند داشت.

اساتید گرامی و دانشجویان عزیز با مراجعه به سامانه آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس http://lms09.iauec.ac.ir/login/index.php  با صفحه ی زیر مواجه می شوند.

تصویر

با توجه به عکس بالا
نام کاربری و کلمۀ عبور برای اساتید گرامی یکی از دو مورد زیر است:
1 - نام کاربری : کد ملی / رمز : کد ملی
2 - نام کاربری : کد ملی / رمز : شماره موبایل

و
نام کاربری و کلمۀ عبور برای دانشجویان عزیز یکی از سه مورد زیر است:
1 - نام کاربری : شمارۀ دانشجویی / رمز: کد ملی

2 - نام کاربری : کد ملی / رمز : کد ملی
3 - نام کاربری : کد ملی / رمز : شماره موبایل

اساتید و دانشجویان گرامی لطفا با مراجعه به سامانه azad2.iauec.ac.ir/support و مشاهده فیلم های آموزشی و دانلود و نصب نرم افزارهای مرتبط، آماده استفاده از خدمات آموزش غیر حضوری دانشگاه آزاد اسلامی باشید تا در زمان آغاز به کار کلاسها با مشکلی مواجه نشوید. در صورت نیاز به پشتیبانی میتوانید در ساعات اداری با شماره های پشتیبانی تماس حاصل فرمائید.

نکته مهم:

در زمان ورود به سامانه ی راهنمای فوق (azad2.iauec.ac.ir/support) فقط از بخش راهنما و نرم افزار استفاده نموده و به هیچ عنوان بر روی دکمه ورود به پنل آموزش کلیک ننموده و وارد آن بخش نشوید.

پشتیبانی:

011-32208745