سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بابل:
شهدا در راه ایمان به خدا و ولایت‌پذیری فدا شدند
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: «شهدا در راه ایمان به خدا و ولایت‌پذیری شهید شدند و برای نفس خود کاری نکردند.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بابل، ظهر امروز سید میرالله حسینی سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با حضور بر  مزار شهدا، غبارروبی قبور آنان و نثار گل به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد.

وی در این آیین با بیان اینکه شهدا همیشه زنده و ناظر بر اعمال ما هستند، گفت: «برقراری، امنیت، آرامش و سلامت جامعه حاصل یک عمر مجاهدت شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافعان حرم و رزمندگان است که با ایثار و جان خود این کشور و نظام و انقلاب اسلامی را حفظ کردند.»

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل اظهار کرد: «شهید کسی است که روح و تفکری بزرگ با هدف پاک و مقدس دارد. شهدا در راه ایمان به خدا و ولایت‌پذیری شهید شدند و برای نفس خود کاری نکردند.»

حسینی ابراز امیدواری کرد که با خدمت‌رسانی هرچه بیشتر به جامعه دانشگاهی، جوانان، سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی و نظام اسلامی بتوانیم در راه شهدا، امام شهدا و منویات مقام معظم رهبری گام برداریم.

1399/02/23