در دیدار فرماندار و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بابل مطرح شد؛
از رویکرد کاربردی دانشگاه‌ها در جهش تولید تا توجه به جوانگرایی در بیانیه گام دوم
دیدار دوجانبه فرماندار و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بابل در حالی برگزار شد که رویکرد کاربردی دانشگاه‌ها در سال جهش تولید و توجه به جوانگرایی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بابل، قربانعلی ولی‌زاده فرماندار ویژه شهرستان بابلصبح امروز در نشست با سیدمیرالله حسینی سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: «شهرستان بابل دارای 24 مرکز علمی و دانشگاهی است و 36 هزار دانشجو در آنها مشغول تحصیل هستند و از این حیث داشتن مدیران انقلابی متعهد نیاز دانشگاه کارآمد است.»

وی با بیان اینکه نگاه ما به دانشگاه‌ها نگاه اجتماعی، علمی و فرهنگی است، ادامه داد: «امیدواریم در سال جهش تولید دانشگاه‌ها با تولید علم و دانش با رویکرد کاربردی برای تبیین و پیشبرد اهداف گام دوم انقلاب به فرهنگ و اقتصاد جامعه کمک کنند.»

فرماندار ویژه شهرستان بابل اضافه کرد: «شهرستان بابل اکنون از ظرفیت بسیار خوبی برخوردار بوده و در زمینه‌های صنعتی، کشاورزی دارای ظرفیت بالایی است و با همکاری و همراهی دانشگاهیان و نخبگان علمی این استعداد‌های بالقوه می‌تواند به بالفعل تبدیل شود.»

ولی‌زاده تأکید کرد: «استادان و دانشجویان برای تقویت دانش و علم‌اندوزی باید با برگزاری نشست‌های پژوهشی و تحقیقاتی برای ارتقای کیفیت آموزشی و تراز علمی دانشگاه تلاش کنند.»

انجام کارهای بنیادی و اصولی اولویت ماست

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بابل نیز در این نشست به ارائه گزارشی از وضعیت آموزشی، عمرانی، منابع مالی و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی بابل پرداخت و بیان کرد: «مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب به جوان‌گرایی و اعتماد به نیروهای متعهد، انقلابی و متخصص در عرصه مدیریت برای اداره کشور تأکید می‌کنند.»

سیدمیرالله حسینی افزود: «انجام کارهای بنیادی و اصولی مهم‌ترین اولویت برنامه‌های کاری ماست و سرمایه‌های علمی و فرهنگی هر جامعه به خروجی  دانشگاه‌های آن بستگی دارد.»

وی توضیح داد: «دانشگاه‌ها باید با رویکرد، خلاقیت و ایده‌های نو و کاربردی در زمینه تولیدات محصولات علمی تلاش مضاعف کنند.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بابل، همدلی، تعامل و ایجاد وحدت دانشگاهیان با مسئولان استانی و شهرستان بابل را از مهم‌ترین اهداف برنامه‌های کاری خود دانست و گفت: «تلاش ما در مسیر توسعه و پویایی دانشگاه و خدمتگزاری به دانشجویان، استادان و کارکنان خدوم است و این همدلی و تعامل سازنده باید حفظ شود تا به کمک مسئولان به همگرایی و نتیجه مثبت برسیم.»

1399/02/30