از امروز آغاز شد؛
برگزاری حضوری امتحانات پایان‌ترم در دانشگاه آزاد اسلامی بابل
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: «امتحانات پایان‌ترم نیم سال دوم سال تحصیلی 99-98 این دانشگاه امروز 24 خرداد آغاز شد و تا 19 تیر 99 به‌صورت حضوری و با رعایت همه پروتکل‌های بهداشتی ادامه خواهد داشت.»

برگزاری حضوری امتحانات پایان‌ترم در دانشگاه آزاد اسلامی بابل

سید میرالله حسینی در حاشیه برگزاری امتحانات پایان ترم نیم‌سال دوم 98-99 دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بابل اظهار کرد: «امتحانات این ترم به‌دلیل شرایط و الزامات دستورالعمل‌های بهداشتی و به‌ویژه رعایت فاصله ایمن در دو ساختمان دانشکده علوم انسانی و دانشکده علوم پزشکی در یک فضای آرام  و در سلامت کامل آغاز شده است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل افزود: «امتحانات نیم‌سال دوم در چهار هفته و هر روز در چهار نوبت، شامل نوبت نخست ساعت 8 تا 10، نوبت دوم ساعت 11 تا 13، نوبت سوم ساعت 14 تا 16 و نوبت چهارم ساعت 17 تا 19 برگزار می‌شود.»

حسینی تأکید کرد: «استفاده از ماسک، ضد‌عفونی دست‌ها، تجمع و تردد بی‌مورد در سالن‌های برگزاری امتحانات و همراه داشتن وسایل مورد نیاز از جمله خودکار و ماشین حساب در زمان برگزاری امتحان ضروری است.»

1399/03/25