سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران:
دانش‌افزایی مدیران حراست در حوزه کاری ضروری است
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران گفت: «دانش‌افزایی مدیران حراست در حوزه کاری ضروری است و همیشه باید توانمند و هوشیار باشند.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بابل، حسین کرمانیان در نشست توجیهی تخصصی مدیران حراست واحدهای دانشگاهی و آموزشکده سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل برگزار شد با بیان اینکه دانش‌افزایی مدیران حراست در حوزه کاری  ضرورت دارد، اظهار کرد: «مدیران حراست همیشه باید توانمند و هوشیار باشند و نباید برای خود حریم ایجاد کنند.»

وی با اشاره به نقش و جایگاه حراست در دانشگاه افزود: «حراست در پیشبرد اهداف در حوزه‌های مختلف و در تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی برنامه‌های کلان علمی و فرهنگی نقش بسزایی دارد. حضور حراست در عرصه مدیریتی، هم‌اندیشی و همسویی با مسئولان و تحقق اهداف دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان نیروی انسانی اثرگذار، همواره مهم تلقی می‌شود.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران و واحد ساری با بیان اینکه هر سیستم دانشگاهی و اداری برای رسیدن به برنامه‌های عملیاتی خود به امنیت و سلامت درونی و بیرونی نیاز دارد، اضافه کرد: «شما مدیران حراست سفیران امنیت، آرامش و سلامت دانشگاه بوده و برای حفظ، نگهداری و پیشگیری از آلودگی‌ها نیازمند بصیرت و دانش معرفتی هستید.»

به گفته کرمانیان، ولایت‌پذیری و بهره‌مندی از منویات مقام معظم رهبری، حول محور ولایت، مهم‌ترین عامل موفقیت است و مدیران حراست باید با دقت زیاد از بداخلاقی و خلاف قوانین دانشگاهی جلوگیری کنند.»

وی خطاب به مدیران حراست گفت: «همواره یار ولایت باشید؛ فرمایش‌های رهبری همیشه نافذ بوده و استکبارستیزی و ایستادن مقابل ظلم و ستم از شاخص‌ترین خصوصیات اخلاقی ایشان است»

1399/03/31