رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بابل:
نیروهای حراست سرمایه ارزشمند دانشگاه هستند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: «نیروهای حراست به‌عنوان بازوی توانمند رئیس و گران‌بهاترین و ارزشمندترین سرمایه و ارکان دانشگاه هستند.»

به گزارش خبرنگار خبرگزار آنا از بابل، سیدمیرالله حسینی صبح امروز در نشست تخصصی مدیران حراست واحدها و سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با تسلیت شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) اظهار کرد: ««نیروهای حراست به‌عنوان بازوی توانمند رئیس و گران‌بهاترین سرمایه و ارکان دانشگاه هستند و در امانت‌داری و امنیت دانشگاه نقش کلیدی دارند.»

وی افزود:‌ «حراست یکی از مهم‌ترین ارکان امنیتی و حافظ سلامت دانشگاه است و تلاش کارکنان خدوم و نیروهای انسانی برای فراهم کردن محیط امن و آرام به‌منظور رشد و ارتقای علمی و اخلاقی آنان با قانون‌گرایی، همسویی با نظام و انقلاب و داشتن اشراف کامل به مجموعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی، نظارت، پیش‌بینی، پیش‌گیری، اقتدار و تدبیر ممکن و میسر خواهد بود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل اضافه کرد: «در حفظ و حراست از کیان دانشگاه و دانشگاهیان و امانت‌داری در اسناد و مدارک محصول اندیشه، فعالیت و تجربیات گرانبهای این سفیران آسایش و امنیت است که در تعالی اهداف سازمان‌ها نقش مهمی دارند.»

حسینی عنوان کرد: «در راستای منویات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب به‌کارگیری نیروهای دین و معنوی و انقلابی در مدیریت دستگاه‌های اجرای و دانشگاه‌ها و استفاده از ابزارهای مهم مدیریت در تهیه برنامه‌ها و تصمیم‌گیری‌ها کلان کشور محسوب می‌شوند.»

وی مطرح کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران دارای تجهیزات و امکانات آزمایشگاهی فروانی است که نیروهای زحمتکش حراست باید در تبیین و امنیت و نگهداری آن کوشا باشند تا این امانت در راستای تعالی و شکوفایی دانشجویان به‌کار گرفته شود و تولید محتوای علمی آن در رشد کشور مؤثر خواهد بود.»

1399/03/31