پیام تسلیت روابط عمومی دانشگاه در پی درگذشت مادر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل
بسم الله الرحمن الرحیم انا لله و انا الیه راجعون جناب آقای دکتر سید میرالله حسینی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل دریافت خبر درگذشت والده مکرمه حضرتعالی موجب تاثر و تاثر فراوان گردید.
بسم الله الرحمن الرحیم: انا لله و انا الیه راجعون جناب آقای دکتر سید میرالله حسینی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل دریافت خبر درگذشت والده مکرمه حضرتعالی موجب تاثر و تاثر فراوان گردید.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل این مصیبت را به جنابعالی و خانواده معزز تسلیت عرض نموده، علو درجات و رحمت و غفران واسعه الهی برای آن مرحومه از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم و برای جنابعالی و بازماندگان صبر و اجر آرزومندم".

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل

1399/04/04