رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بابل:
توجه به «سامانه آموزشیار» ضرورت دارد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در «سامانه آموزشیار» گام بزرگی برای ساماندهی و متمرکز کردن مسائل آموزشی، مالی و دانشجویی برداشت که این کار باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بابل، سید‌میرالله حسینی صبح امروز در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با طرح یکپارچه‌سازی آموزش و ایجاد سامانه آموزشیار در سه بخش دانشجویی، استادان و کارکنان، گام بزرگی برای ساماندهی و متمرکز کردن مسائل آموزشی، مالی و دانشجویی برداشت که این کار باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه  جذب دانشجو در شرایط کنونی اولویت دارد، افزود:  جذب دانشجوی بدون آزمون، ارائه راهکار، پیشنهاد و جذب حداکثری دانشجو در سال 99 با همکاری استادان و کارکنان به بهترین روش انجام گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل بیان کرد: این واحد دانشگاهی با برنامه‌ریزی برای دانشجویان سال 99 درباره برگزاری کلاس مجازی و حضوری راهکارهای مناسبی ارائه داده و قابل انجام است.

حسینی نقش دانشجویان و کارکنان در ارتقای سطح علمی و پژوهشی را بسیار مهم و ضروری دانست و گفت: دانشجویان ولی‌نعمتان ما هستند و دانشگاهیان باید در پاسخ‌گویی و رفع مشکلات آنان اقدام کنند.

1399/06/26