تمدید مهلت ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی
مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته که پذیرش آنها صرفاً براساس سوابق تحصیلی است تا روز دوشنبه 14 مهر ماه تمدید شد.

داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت‌نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط نسبت به تهیه کارت اعتباری، ثبت‌نام و انتخاب رشته  اقدام کنند.

1399/07/08