رییس واحد بابل:
تفکر ولایت پذیری سرادر سلیمانی در تاریخ جاودانه خواهد ماند
ریس دانشگاه آزاداسلامی واحد بابل گفت: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی عاشقانه از حریم و حرم دافع کرد و در ولایت پذیری نمونه و تفکراتش در تاریخ جاودانه ماند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بابل، سید میرالله حسینی صبح امروز نخستین مراسم سالگرد سردار پرافتخار جبهه مقاومت شهید سپهبد حاج #اسم سلیمانی و شهدای همرزمش و چهلم دانشمند هسته ای شهید محسن فخری زاده، با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و رحلت آیت الله مصباح یزدی بیان کرد:  شخصیت شهید سردار قاسم سلیمانی برای جوانان، دانشگاهیان و تمام نسل‌های آینده جاذبه دارد. و در تاریخ جهان اسلام ماندگار است

رییس واحد بابل افزود: ولایت مداری و میهن پرستی شهید سلیمانی  وهمرزمانش در دفاع از حریم و حرم برای تقویت یک کشور مقتدرِ همه جانبه‌ گرا برای ترویج تفکر انقلاب اسلامی و مبارزه با ظلم وستم در جهان بوده است.

وی تأکید کرد: لازم است ما دانشگاهیان و متولیان فرهنگی جامعه رشادت ها و فداکاری های رزمندگان اسلام، ارزش‌های دفاع مقدس، تفکر و مکتب شهید سلیمانی و شهدا  مدافعان حرم را به نسل‌های بعد انتقال و برای جوانان جامعه تبیین کنیم.

به گرازش آنا، در نخستین مراسم بزرگداشت سردار پرافتخار جبهه مقاومت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و شهدای همرزمش وچهلم دانشمند هسته ای شهید محسن فخری زاده، صبح امروز که با حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل و با سخنرانی مدافعان حرم در سالن کنفرانس دانشکده علوم  پزشکی  دانشگاه آزاداسلامی واحد بابل برگزار و از بسیجیان و ایثارگران کارکنان هشت سال دفاع مقدس دانشگاه آزاداسلامی واحد بابل با اهدای لوح سپاس تقدیر وتجلیل به عمل آمد.

1399/10/14