فلاح:
دانشگاه آزاد اسلامی به توزیع عدالت آموزش در جامعه کمک کرد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در گسترش فضای آموزشی، فرهنگی و پژوهشی موفق بود، به توزیع عدالت آموزش در جامعه کمک کرد.

دکتر وحید فلاح در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بابل با تبریک سی‌و‌هفتمین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد علمی و فرهنگی بر خواسته از انقلاب اسلامی است که به فرمان حضرت امام خمینی(ره) جهت توسعه علمی و گسترش آن در سطح جامعه تأسیس شده است.

رئیس واحدبابل افزود: نقش بی بدیل دانشگاه آزاداسلامی درگسترش علوم نوین تحقیقاتی کشور بر کسی پوشیده نیست و معنای واقعی اجرای اصل 44 قانون اساسی است.

وی تصریح کرد: در تربیت نیروی انسانی برای پاسخ گویی به نیاز جامعه و رشد شخصیت افراد در ابعاد مختلف اجتماعی، فرهنگی، عاطفی، عقلانی، اقتصادی و اخلاقی تأثیر گذار بود.

عضو هیأت امنای استان مازندران ادامه داد: گسترش آموزش عالی از نظر کمی وکیفی در سطح جامعه و برخورداری جوانان در دسترسی به آموزش عالی و خدمات آموزشی مناسب وهمچنین در کمک به توسعه نوآوری، تحقیقات و تکنولوژی مهمترین دستاورد دانشگاه آزاد اسلامی است.

فلاح به نقش دانشگاه آزاد اسلامی در مجامع بین المللی پرداخت و اظهار کرد: جلو گیری از فرار مغزها و ارز و سود آوری اقتصادی، علمی و معنوی برای کشور و با همت وتلاش فرهیختگان و اندیشمندان توانست ایران را به جهت علمی در منطقه به عنوان قطب اول علمی مطرح کند.

رئیس واحدبابل افزود: تولید محتوای علمی و پراکنش علمی، پژوهشی و فرهنگی در جای جای ایران اسلامی و اشتغال مستقیم بیش از 50 هزار نفر از استادان و کارکنان بدون وابستگی به دولت تحول عظمی در بحث کار آفرینی ایجادکرد و دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشگاه اجتماعی ومردمی است.

فلاح به عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل پرداخت و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در خردادماه سال 1365 هجری شمسی  به همت مرحوم دکتر سید علی طبری پور با هدف بالا بردن سطح اطلاعات علمی مردم در زمینه های مختلف و تعلیم و تربیت نیروهای متخصص و متعهد جهت رفع نیازهای علمی و فنی جامعه با تاسیس سه رشته پزشکی، مامایی و پرستاری در مقطع کارشناسی و 170 دانشجو وارد جرگه مقدس آموزش عالی شد.

وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با 33 سال فعالیت و تلاش و بالندگی در عرصه علم و دانش و پژوهش توانسته به نوبه خود در سطح کشور و منطقه نقش ارزشمندی ایفا کند.

رئیس واحدبابل گفت: واحد بابل در حال حاضر دارای325000 مترمربع زمین، 85200 متر مربع فضای آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی، 126 رشته آموزشی، حدود 6000 دانشجو، 128 نفراعضای هیأت علمی تمام  وقت و 150 نفر حق التدریس می باشد،که از این میان تعداد کثیری حدود 34132 دانش آموخته فارغ التحصیل از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل هم اکنون در مشاغل مختلف جامعه کاری کشور مشغول به فعالیت هستند.

1398/02/31