فلاح تأکید کرد:
لزوم ترویج فرهنگ نماز برای جذب دانشگاهیان
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: با استفاده از علم روز، فضای مجازی و فرهنگ‌سازی مطلوب باید اقامه نماز جماعت را در دانشگاه ترویج دهیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بابل، وحید فلاح صبح امروز در جلسه ستاد اقامه نماز  دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل، نماز را پرچم دین مبین اسلام دانست و خاطرنشان کرد: برپایی نماز جماعت در فضای علمی و فرهنگی سبب افزایش روحی و معنویت بیشتر دانشگاهیان می‌شود؛ بنابراین باید با استفاده از علم روز، فضای مجازی و فرهنگ‌سازی مطلوب، اقامه نماز جماعت را در دانشگاه ترویج دهیم.

وی افزود: خشوع و تواضع انسان در برابر خداوند و حضور در پیشگاه الهی یکی از برکات نماز جماعت و توجه به گسترش فرهنگ نماز یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های فرهنگی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل یادآور شد: به‌کارگیری نخبگان علمی و فرهنگی به‌ویژه روحانیون دانشجو و استاد در بحث فرهنگ‌سازی نماز و پیشبرد اهداف نماز جماعت کمک بزرگی به حوزه فرهنگی می‌کند.

فلاح ادامه داد: برگزاری کارگاه آموزشی معرفت و دانش‌افزایی ویژه دانشجویان، استادان و کارکنان برای ارتقای فرهنگ خودسازی در امور دینی اثرگذار است.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران بر لزوم توجه به زیبایی و مطلوب‌بودن فضای مسجد دانشگاه تأکید کرد و افزود: فضای مسجد دانشگاه باید به‌گونه‌ای باشد که دانشگاهیان نمازگزار به‌ویژه دانشجویان جوان تشویق و ترغیب به اقامه نماز شوند.

1398/04/11