در ششمین شورای استانی صورت گرفت:
روابط عمومی واحد بابل روابط عمومی برتر استان مازندران
عباس ولی پور افروزی مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در ششمین جلسه شورای مدیران و فعالان روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به عنوان روابط عمومی برتر معرفی و تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بابل، ششمین جلسه شورای روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با حضور دکتر حسین منصوریان سرپرست و دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان، مهندس محمدی مدیرکل روابط عمومی و حوزه ریاست، دکتر تقی پوریان رئیس واحد چالوس و مدیران روابط عمومی واحدهای دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس برگزار شد.

در ارزیابی فعالیت های روابط عمومی های دانشگاه آزد اسلامی  مازندران از سال 97 تا کنون،از عباس ولی پور افروزی مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل به‌ عنوان روابط عمومی برتراستان مازندران و فعال در حوزه ارتباط با رسانه، تولید محتوا، تعامل با رسانه ها داخلی خبرگزاری آنا و ایسکانیوز، تبلیغات محیطی  و شبکه اجتماعی، ارتباط درون سازمانی و بروز رسانی سایت واحد دانشگاهی تجلیل و قدردانی شد.

1398/04/28