رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بابل
13 آبان تثبیت هویت و ایستادگی مردم ایران در مبارزه با آمریکاست
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: «یوم‌الله 13 آبان تثبیت هویت و ایستادگی و مقاومت مردم ایران در مبارزه با فساد و استکبار جهانی به‌ویژه آمریکا است.»

وحید فلاح در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بابل با بیان اینکه 13 آبان یادآور حماسه ماندگار در تاریخ است، اظهار کرد: «مردم ایران با الگوپذیری از ائمه معصومین(ع) مقابل ظلم و ستم استکبار جهانی آمریکا ایستادگی کردند و هیچ‌وقت در برابر ظلم تسلیم نخواهند شد.»

وی 13 آبان را روز سربلندی ایران دانست و افزود: «یوم‌الله 13 آبان در واقع تجلی و نماد استکبارستیزی دانشگاهیان و دانش آموزان بوده و این بیانگر هوشمندی جوانان و نپذیرفتن ظلم و ذلت است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با بیان اینکه آرمان دانشجویان و جوانان دوران انقلاب مقابله با ظلم، استکبار و به‌ویژه آمریکا بود، بیان کرد: «گرامیداشت 13 آبان در واقع پاسداری از حرمت و ارزش‌های ملی است که در دوران انقلاب اسلامی دانش‌آموزان و دانشجویان برای بقای آن ایثار و جانفشانی کردند.»

فلاح تصریح کرد: «وظیفه دانشگاهیان تبیین و نهادینه کردن ارزش‌های انقلاب اسلامی است، تفکر و آرمان ملت شهیدپرور ایران اسلامی برگرفته از مکتب پیامبر گرامی اسلام(ص) و سیدالشهدا(ع) بوده و هیچ‌گاه زیر با ظلم و ستم نمی‌رود.»

1398/08/13