در واحد چالوس برگزار شد.
ارائه دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی بابل در نمایشگاه مراکز رشد مازندران
دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در نمایشگاه دستاوردهای مراکز رشد دانشگاه‌های آزاد اسلامی مازندران ارائه و رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بابل، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در نمایشگاه دستاوردهای مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران که به میزبانی واحد چالوس برگزار شد، برخی از دستاوردهای خود از جمله دستگاه تخم شمار ماهی، دستگاه رقم بند اتوماتیک ماهی، دستگاه اراده تقاضایی اتوماتیک ماهی، دستگاه کنترل‌کننده سطح و دمای آب استخرهای پرورش ماهی، پوشش ضدباران چادرهای مسافرتی و سیستم کنترل دام ماهیان خاویاری را برای عموم به نمایش گذاشت.

دستگاه کواد کوپتر دوربین‌دار عمود پرواز، پرینتر سه‌بعدی، دستگاه القایی، عینک هوشمند، هواساز استخر پرورش ماهی و ... نیز از دیگر محصولات این دانشگاه بود که برای بازدید عموم در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است.

به گزارش آنا، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حسین زادگان استاندار به همراهحسین کرمانیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران از غرفه دستاوردهای دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل بازدید کردند.

1398/09/08