رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بابل:
فعالیت‌ فرهنگی دانشجویان اثرگذار و ماندگار است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: «اجرای برنامه‌های کاربردی فرهنگی توسط دانشجویان، اثرگذار و ماندگاری بیشتری دارد.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بابل،‌ وحید فلاح صبح امروز در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با بیان اینکه فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی باید با حضور دانشجویان اجرا شود، اظهار کرد: «دانشگاه محکمه علم، دانش و فرهنگ بوده و واگذاری برنامه‌های فرهنگی به فرهیختگان و آینده‌سازان جامعه یک کار اصولی و عقلانی است.»

وی افزود: «مهم‌ترین معیار تشکل‌های دانشجویی به‌ویژه بسیج دانشجویی باید تفکر بسیجی و انقلابی بودن است، دانشجویان بصیرت‌افزایی، ولایت‌پذیری و اطاعت از رهبری را سرلوحه فعالیت‌های فرهنگی و سیاسی خود قرار دهند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل تصریح کرد: «رفتار متولیان فرهنگی در دانشگاه باید با استادان، کارکنان و دانشجویان متناسب با شأن و منزلت آنها باشد به‌کارگیری دانشجویان در انجام کارهای فرهنگی و تکریم با آنها سبب حضور بیشتر دانشگاهیان در برنامه‌های فرهنگی است.»

به گزارش آنا، برگزاری مراسم 16 آذر روز دانشجو، ولادت حضرت زینب (س) و جشن روز پرستار، مراسم سخنرانی و برگزاری مسابقه کتابخوانی به مناسبت 27 آذر روز وحدت حوزه و دانشگاه، برپایی مسابقات ورزشی دانشگاهیان توسط بسیج سه‌گانه دانشگاه، کارگاه آموزشی کنترل و مدیریت خشم، همایش زن و هویت حقیقی زن و برگزاری اردوی تشکیلاتی ویژه خواهران بسیج دانشجویی در این جلسه به تصویب رسید.

1398/09/11