با حضور هیئت‌رئیسه؛
بازنشستگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل تجلیل شدند
جمعی از بازنشستگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در مراسمی با حضور هیئت رئیسه این دانشگاه تجلیل شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بابل، رئیس اداره فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل صبح امروز در مراسم تجلیل از کارکنان این دانشگاه گفت: «کارکردن در دانشگاه و محیط  فرهنگی افتخار و ارزش است که خداوند شامل هرکسی نمی‌کند و باید قدر‌دان این نعمت الهی باشیم.»

حجت‌الاسلام سیدمختار موسوی، پاک‌دستی، صداقت و تلاش همکاران را عوامل موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی دانست و افزود: «وجود این همکاران در فعالیت‌های علمی، فرهنگی و پژوهشی از زمان تأسیس دانشگاه تاکنون موجب پیشرفت، تعالی و رشد مجموعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی شد.»

رئیس اداره فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل درباره نعمات الهی و اهمیت جایگاه علم و دانش بیان کرد: «مهم‌ترین نعمت خداوند بر‌خورداری از تعلیم تربیت و کسب علم و دانش است و هیچ عبادتی مهم‌تر و بالاتر از خدمت به خلق نیست.»

به گزارش آنا در این مراسم از تلاش‌های ناصر‌علی یدالله‌زاده طبری، سیدنو‌رالدین صفی‌نیا، سید‌مرتضی اسلامی عزیز قربانی و  ایراندخت احمدی با اهدای یک جلد کلام‌الله مجید، سکه تمام بهار آزادی و لوح قدردانی شد.

1398/09/15