از امروز:
ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد سال 99 آغاز شد.
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد 99 از امروز غاز شد و تا روز دوشنبه 25 آذر ادامه خواهد داشت.
ه گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، براساس اعلام سازمان سنجش و آموزش کشور، ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد 99، از روز شنبه 16 آذر 98 آغاز  شد و تا روز دوشنبه 25 آذر ادامه خواهد داشت.داوطلبان می‌توانند با توجه به آن چه که در دفترچه کنکور کارشناسی ارشد 99 درج شده، در این بازه زمانی نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

طبق روال سال‌های اخیر آزمون کارشناسی ارشد، ورود به کلیه رشته‌های مصوب دفتر گسترش آموزش عالی اعم از دوره‌های روزانه و نوبت دوم دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی  به صورت یکپارچه در این آزمون برگزار خواهد شد. یعنی داوطلبان ارشد دانشگاه‌های وزارت علوم هم‌زمان داوطلب دانشگاه آزاد اسلامی نیز محسوب می‌شوند.

لازم به توضیح است عناوین رشته‌های امتحانی، رشته و گرایش‌های پذیرنده دانشجو، دروس امتحانی هر رشته و ضرایب هر درس در پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش و آموزش کشور منتشر شده است.آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد سال 99 در 6 گروه آزمایشی علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، هنر و دامپزشکی و 140 کدرشته امتحانی برگزار خواهد شد.

آزمون کارشناسی ارشد سال 99 همزمان با 25 دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور در روزهای پنج‌شنبه و جمعه 28 و 29 فروردین‌ماه 99 برگزار خواهد شد.

1398/09/15