فرمانده حوزه خاتم‌الانبیای دانشگاه آزاد اسلامی بابل خبر داد؛
برگزاری تریبون آزاد دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بابل با هدف بصیرت‌افزایی
فرمانده حوزه خاتم‌الانبیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: نخستین تریبون آزاد دانشجویی به مناسبت روز دانشجو با موضوع «مطالبه گری، آزادی بیان، آزاداندیشی و چالش‌های خارجی ایران» در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

سیدعلی سیدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بابل اظهار کرد: «نخستین تریبون آزاد دانشجویی به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل و با همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی این واحد دانشگاهی برگزار شد.»

وی افزود: «تریبون آزاد دانشجویی با هدف بالابردن بصیرت‌‌ در بُعد سیاسی، فرهنگی، تقویت روحیه مطالبه‌گری و ایجاد نشاط و پویایی بین دانشجویان و بررسی دغدغه‌های سیاسی، فرصت‌های شغلی، وضعیت آموزش و چالش‌های کشور و ارائه راهکارها برای عموم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل تشکیل شده است.»

فرمانده حوزه خاتم‌الانبیای دانشگاه آزاد اسلامی  واحد بابل خاطرنشان کرد: « همزمان با تریبون آزاد، مسابقه‌ ورزشی در رشته‌های فوتسال، تنیس روی میز، شطرنج، عکس، دلنوشته و آموزش کتاب‌نویسی ویژه دانشجویان، استادان و کارکنان هم در حال برگزاری است.»

1398/09/18