اطلاعیه ی مهم حوزه معاونت علمی دانشگاه درباره ی امتحانات
برای رشته های غیر پزشکی، برگزاری امتحانات در نیم سال جاری به صورت...
اطلاعیه فوری
قابل توجه اساتید و دانشجویان محترم.

تصمیمات شورای آموزش استان بر مبنای مصوبات ستاد مرکزی آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی به شرح ذیــل  اعلام می گردد:

1- براساس مصوبات، کلاس‌های آموزشی و جبرانی دانشگاه در کلیه رشته ها و مقاطع، تا 17 خرداد به صورت مجازی ادامه خواهد داشت.

2- برای رشته های غیر پزشکی، برگزاری امتحانات در نیم سال جاری به مدت سه هفته از 24 خرداد تا 13 تیرماه، با رعایت کامل پروتکل‌های ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا و وزارت بهداشت برگزار خواهد شد و آخرین تغییرات زمانبندی در فرم ابلاغ امتحانات اساتید و کارت ورود به جلسه دانشجویان لحاظ گردیده است.

3- برای دانشجویان رشته های غیر پزشکی، پس از پایان امتحانات، دروس عملی از قبیل آزمایشگاه و کارگاه‌‌های عملی از 14 تیرماه 99 آغاز شده و متناسب با اتمام کلاس‌ها، امتحانات توسط استاد مربوطه اخذ و نمرات آن در کارنامه نیمسال جاری ثبت می‌شود.

4- مقرر شد برای مقاطع تحصیلات تکمیلی رشته های غیر پزشکی، اساتید 17 خرداد لغایت 22 خرداد ماه ( زیرگروه های ارشد زیست شناسی روز شنبه  99/3/10 منطبق با برنامه ای که  اعلام میگردد)، به منظور رفع اشکال و منطبق با برنامه کلاسی، در دانشگاه حاضر باشند.

5- دوره  تابستانی 98/99به صورت مجازی برگزار خواهد شد و ثبت‌نام آن از 14 تیر و بلافاصله پس از پایان امتحانات ترم جاری انجام می‌شود.

6- برای رشته های گروه علوم پزشکی (مامایی، پرستاری، علوم آزمایشگاهی، کاردانی و دکتری دامپزشکی و علوم آزمایشگاهی دامپزشکی)، امتحانات از اول تا 15 مردادماه خواهد بود.
لازم بذکر است آندسته از دانشجویان رشته های فوق که دارای دروس عمومی هستند، این دروس را همزمان با گروه غیرپزشکی (24 خرداد تا 13 تیرماه) امتحان خواهند داد.

7- دروس عملی گروه علوم پزشکی از 6 خردادماه لغایت اول مردادماه برگزار خواهد شد.

8- دانشگاه آزاد اسلامی در بازگشایی دانشگاه و برگزاری کلاس‌ها تابع مصوبات ستاد ملی مقابله با کروناست و براساس تصمیم این ستاد عمل می‌کند.

9- ثبت نمرات دانشجویان توسط اساتید، در سامانه سیدا قابل انجام است، لذا اساتید محترم می توانند برای اخذ گذرواژه و کلمه عبور به حوزه امتحانات دانشگاه مراجعه نمایند.

10- اساتید محترم با عنایت به آخرین مصوبه شورای آموزشی دانشگاه جهت بارگذاری جزوات دروس علاوه بر سامانه آموزش مجازی واحد الکترونیکی از طرق مختلفی همچون صندوق پستی سامانه سیدا ، فضای مجازی و انتشارات اقدام لازم را مبذول نمایند.

🔷حوزه معاونت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل
1399/03/01