حجت‌الاسلام موسوی عنوان کرد؛
افزایش انگیزه ملل اسلامی با حضور مردم در صحنه‌های حساس
یک مبلغ مذهبی گفت:‌ حضور مردم در صحنه‌های حساس انگیزه ملل اسلامی را برای تبیین اهداف دین مقدس اسلام بیشتر می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بابل، حجت‌الاسلام سیدمختار موسوی صبح امروز در تجمع خودجوش و اعتراضی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل به‌ توهین بی‌شرمانه نشریه فرانسوی به پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم  با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی بر پایه سه اصل استوار است، اظهار کرد: مکتب، رهبری و حضور مردم در صحنه‌های حساس، اتحاد و همدلی و انگیزه ملل اسلامی را به تبیین اهداف دین مقدس اسلام و پیامبر خدا حضرت محمد رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم بیشتر می‌کند.

وی افزود: اهانت‌ها و اغراض عامدانه در شرایط کنونی جهان با انگیزه منحرف کردن ذهن مسلمین جهان اسلام از نقشه‌های پلید استکبار جهانی در رأس آن آمریکا و رژیم صهیونیستی است. ما دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل اهانت نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» به ساحت مقدس پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم را محکوم می‌کنیم.

امام جماعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با بیان اینکه ملت ایران هیچ‌وقت به دین پیامبران الهی توهین نمی‌کنند، گفت: ما ملت امام حسین علیه‌السلام هستیم و از مکتب عاشورا آموخته‌ایم که باید مقابل زورگویان ایستاد و به کوری چشم دشمنان اسلام و انقلاب جوانان ما امروز در حوزه علم و فناوری افتخارات مهم و بزرگی را کسب کردند.

به گزارش آنا، تجمع‌کنندگان با در دست داشتن دست‌نوشته‌هایی با مضامین «لبیک یا رسول‌الله، «مرگ بر آمریکا»، «فدائیان پیامبر» ، «لبیک یا خامنه‌ای»، «هیهات من الذله»، «لبیک یا حسین» و «مرگ بر اسرائیل» با محکومیت اقدام شرور و توهین‌آمیز به ساحت مقدس پیامبر خاتم صلی الله علیه و آله و سلم و کتاب هدایت قرآن کریم با شهدا و امام شهدا و رهبر معظم انقلاب برای تحقق آرمان‌های اسلام ناب محمدی تجدید بیعت کردند و بیانیه اهانت نشریه فرانسوی به ساحت پیامبر بزرگ اسلام صلی الله علیه و آله و سلم قرائت شد.

انتهای پیام/4121/4062/

1399/06/23