دانشگاه همراه با انقلاب/92 عالمیان:
یاد و نام شهدا ملت را در خط ولایت و انقلاب نگه می‌دارد
کارشناس تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل اظهار کرد: گرامی‌‌داشتن یاد و نام سردار حاج‌قاسم سلیمانی، شهدای دوران انقلاب، دفاع مقدس و شهدای حرم، ملت را در خط ولایت و انقلاب نگه می‌دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بابل، اداره تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل به‌منظور ایجاد روحیه نشاط و سرزندگی بین کارکنان و استادان این واحد دانشگاهی و به‌مناسبت ایام دهه فجر انقلاب اسلامی به برگزاری همایش پیاده‌روی ویژه کارکنان و استادان اقدام کرد.

در این همایش ورزشی کارکنان و استادان واحد بابل پس از طی مسیر تعیین‌شده در یادمان شهدای گمنام حضور یافتند و با غبارروبی و قرائت فاتحه یاد امام شهدا، میثاق با رهبری و نام شهدا را گرامی داشتند.

برگزاری همایش پیاده‌روی کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی بابل

حسن عالمیان کارشناس تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در حاشیه این کار فرهنگی و ورزشی در گفت‌وگو با آنا با تبریک ایام دهه فجر انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: تحرک و ورزش در این شرایط کرونایی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، موجب نشاط و سلامتی می‌شود و گرامی‌ داشتن یاد و نام سردار حاج‌قاسم سلیمانی، شهدای دوران انقلاب، دفاع مقدس و شهدای حرم، ملت را در خط ولایت و انقلاب نگه می‌دارد.

برگزاری همایش پیاده‌روی کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی بابل

انتهای پیام/4103/4062/